07 Apr 1 match

Under- och överläge slutade i oavgjort för herrarna

18 november 2019 11:14

Topplaget Djurgården stod på tur för herrarna i Eriksdalshallen. En på förhand tuff match blev precis så jämn som förutspått.

En ovanligt målfattig inledning av matchen innebar endast ett mål de första 20 minutrarna. Hemmalaget Djurgården skulle ta ledningen sent i den första perioden och sedan utöka den i den andra perioden. Inte förrän 10:11 in skulle Carl Wadsten sätta dit reduceringen. Glädjen skulle dock bli kortvarig för Thoren när Djurgården 23 sekunder senare skulle sätta 3-1.

Ett nytt Thorengruppen skulle sedan komma ut till den tredje perioden. Efter 01:03 satte Axel Hjälm 3-2. Efter 04:47 satte Hampus Öhgren 3-3. Efter 08:02 satte Victor Öberg 3-4 och efter 11:03 satte Marcus Berglund 3-5. En fantastisk inledning som dessvärre skulle bli kortvarig. 4-5 och 5-5 skulle sedan komma inom loppet av två minuter och efter en mållös förlängning skulle poäng mellan Djurgården och Thorengruppen bli delad, 5-5.

Målskyttar Thorengruppen: Carl Wadsten, Axel Hjälm, Hampus Öhgren, Victor Öberg, Marcus Berglund.

Djurgården - Thorengruppen 5-5 (Skott: 22-24)