05 Apr 1 match
07 Apr 1 match

Pixbo starkare i seriefinalen

14 mars 2022 12:00

Det blev inga poäng för TTG när Pixbo var på besök under söndagen. Seriefinalen slutade 5-9 till bortalaget och nu återstår endast en match av grundserien.

Första perioden blev en uppförsbacke för TTG då Pixbo kunde göra tre mål. 2.11 i andra släppte det dock då Emelie Wibron gjorde hemmalagets första mål. Pixbo utökade ledningen till 1-4 kort därefter, men det följdes snabbt upp av 2-4 från My Kippilä. 12.37 gjorde bortalaget 2-5 och Amanda Delgado Johansson reducerade kort därefter till 3-5. Innan perioden var över hade Pixbo lyckats ta ställningen till 3-8.

My Kippilä stod för sitt andra mål för eftermiddagen tidigt i tredje perioden. Tiden rann iväg och inte förrän klockan stod på 18.20 kom nästa mål: 5-8 från Emelie Wibron. Med under minuten kvar fick Pixbo in ett mål och tog därmed slutresultatet till 5-9.