Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Schweizisk landslagsman förstärker herrarna

2 november 2020 20:39

SSL-herrarna får förstärkning fram tills den 20 december. Poängkungen från Schweiz, Michael Schiess, är klar för spel i den Svenska Superligan.


Nu förstärker man laget med den schweiziska landslagsspelaren Landslagsman för Schweiz. Poängligasegrare i schweiziska högstaligan NLA. Rightfattade Michael Schiess är klar för Team Thorengruppen. Då den schweiziska ligan har stängt ner på grund av den rådande pandemin uppstod möjligheten för Team Thorengruppen att plocka in 23-åringen på lån fram till den 20 december.

–> Vi pratade med honom redan inför säsongen, men då blev det av olika orsaker ingenting. Nu var det ett bra läge, säger sportchef Jockke Sjöström.

–> Thorengruppen kontaktade mig redan i somras om att komma hit, men på grund av covid och studier blev det ingenting då. Det här är en jättebra möjlighet för mig att få erfarenhet av SSL och Sverige och jag är väldigt glad över att få spela med Thorengruppen och ska göra mitt bästa för att hjälpa laget etablera sig i högstaligan, säger Schiess.

–> Han har varit klubben lojal och de släppte honom utan anspråk. Han ville passa på att testa Sverige och SSL och han kan fortsätta studera på distans. Vi hinner med ganska många matcher innan den 20:e december. Han gör sin första träning med laget på onsdag och blir spelklar i veckan, säger Sjöström.