Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 2 matcher
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Söndag
15 Mar 1 match

Två talanger kritar på!

16 maj 2019 10:19
Herr

Hampus Öhgren och Axel Hjälm. Där har ni två framtidsnamn som har bestämt sig för spel i Team Thorengruppen.

  • De ska bli spännande att se deras utveckling i vinter, säger Janne Lundqvist, sportchef.

Hampus Öhgren debuterade i Team Thorengruppen SK i allsvenskan i vintras där det blev 13 poäng på 19 matcher för forwarden född 2000. Nu har han bestämt sig för att köra vidare med Thorengruppen.

  • Det känns som en bra möjlighet för mig att utvecklas. Jag kom in ganska sent i laget i fjol, jag skulle ju egentligen ha spelat i Citys allsvenska lag. Men jag växte in i det och det kändes bättre och bättre, säger Öhgren. Sportchefen Janne Lundqvist är nöjd med beskedet från Hampus Öhgren:
  • Han gjorde det bra i vintras. Han är en center med bra spelsinne som är kreativ och spelar på ett tillslag, han blir spännande att se i vinter, säger Lundqvist. Team Thorengruppen har även fått klart med en annan offensiv talang då Timrås Axel Hjälm, född 2001, bestämt sig för spel i TTG. Han spelade ju med Thorengruppen på en dubbellicens i vintras och noterades ju för en magisk debut då han gjorde tre mål och ett assist på en period borta mot Wibax.
  • Han är en ung men klok spelare. Han har ett stort spel i sig, är lugn och bolltrygg och har ett bra målsinne, säger Lundqvist om Hjelm som den gångna säsongen stod för 44 poäng på 20 matcher för Timrå i division I och elva poäng på sju allsvenska matcher för Thorengruppen.

Klara spelare – Team Thorengruppens trupp säsongen 2019/20

Målvakt Erik Ställ

Backar Carl Wadsten Mathias Hagert Victor Öberg

Forward Adam Hansson Axel Hjälm Daniel Hernandez Hampus Öhgren Johannes Övregård Måns Höglin Simon Sundström Tobias Bergfors