16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Vinst i del ett av bortaturnén

24 januari 2022 09:00

Det som startade som en spännande och tight match vändes till en bekväm seger med 4-10 när Team Thorengruppen besökte Täby under söndagen. Med tre nya poäng följde en flytt tillbaka upp till tabellens förstaplats.

De två första perioderna blev tighta i K-Rauta Arena när Team Thorengruppen ställdes mot Täby FC IBK. Matchen inleddes med ett mål från Jonna Stenvall följt av 0-2 från Oona Kauppi. Täby hämtade sig under sista halvan av perioden och hade kvitterat till 2-2 inför andra.

Liknande historia utspelade sig igen när Thorengruppen började perioden med två mål: ett från Sofia Joelsson och ett från Oona Kauppi, för att sedan tappa ledningen när Täby gjorde två mål och kvitterade

I tredje perioden släppte det för TTG och de började få utdelning. Sofia Joelsson stod för 4-5, tätt följt av 4-6 från Oona Kauppi. Maja Viström stod för nästa mål och 4-8 kom från Myra Aggeståls klubba. Emelie Wibron gjorde 4-9 och med 42 sekunder kvar satte Sofia Joelsson ett sista mål för matchen.

Mötet mellan Täby och Team Thorengruppen slutade 4-10 och hightlights går att se här. TTG fortsätter sin bortaturné under måndagen med ett möte med Jönköpings IK.

Målskyttar TTG: Oona Kauppi 3, Sofia Joelsson 3, Emelie Wibron, Maja Viström, Myra Aggestål, Jonna Stenvall

Täby FC IBK - Team Thorengruppen 4-10