27 Apr 1 match

Damerna tog tionde raka segern mot Täby

8 mars 2021 08:30

Det blev slutligen en spännande match mellan TTG och Täby.

Trots att Oona Kauppis mål var det enda i matchen efter en spelad period hade hemmalaget Team Thorengruppen gett sig en bra start i mötet mot Täby. Innan tre minuter spelade i den andra perioden hade Oona Kauppi igen gjort 2-0 och 49 sekunder senare kunde Veera Kauppi göra 3-0 till hemmalaget. Innan periodens slut hade Sofia Joelsson också gjort 4-0.

Täby skulle dock inte ge sig, laget kom närmare och efter 06:42 i period tre var ställningen nu 4-1. Trots Veera Kauppis andra mål för kvällen kom Täby närmare. 5-2, 5-3 och slutligen 5-4 gav matchen rejäl spänning men närmare än så kom aldrig bortalaget. Team Thorengruppen kunde få revansch för höstens förlust och utöka sin segerrad till tio raka segrar.

Målskyttar TTG: Oona Kauppi 2, Veera Kauppi 2, Sofia Joelsson.

Team Thorengruppen - Täby FC 5-4 (Skott: 21-12)