27 Apr 1 match

Tillbaka på vinnarspåret på bortaplan

22 oktober 2019 10:05

Det väntade en tuff bortamatch mot Strängnäs under lördagen för herrarna.

11:22 in i period ett skulle Thorengruppen ta ledningen i matchen mot Strängnäs. Daniel Hernandez kunde pricka in sitt första för dagen och se till att ledningen tillhörde Thorengruppen efter 20 spelade minutrar.

Endast tre minuter och tre sekunder in i den andra perioden var bortalagets ledning dubblad - Marcus Berglund med 0-2. Två mål inom 30 sekunder innebar en reducering av Strängäs och ett nytt mål för Thorengruppen genom Axel Hjälm innebar en spännande slutperiod med 1-3 på tavlan.

Det skulle inte dröja länge innan Strängnäs första reducering för perioden kom, 2-3 efter 35 sekunder. Hernandez andra mål för dagen innebar 2-4 men reduceringen strax därefter innebar återigen endast ett mål mellan lagen och 3-4. Berglunds andra mål för dagen, viktiga 3-5 visade sig bli matchavgörande då Strängnäs 4-5 mål med 32 sekunder kvar inte räckte till. Tre starka poäng till nu andraplacerade Thorengruppen.

Målskyttar Thorengruppen: Daniel Hernandez 2, Marcus Berglund 2, Axel Hjälm.

Strängnäs - Thorengruppen 4-5 (Skott: 18-22)