Söndag
07 Apr 1 match

Segersviten fortsätter för TTG!

9 oktober 2021 16:20

Team Thorengruppens andra bortamatch för denna vecka resulterade i ytterligare en vinst. Efter att ha legat under med 2-0 mot hemmalaget Västerås Rönnby IBK vände TTG matchen och tog hem segern med 5-10.

Första perioden i lördagens SSL-match mot Västerås Rönnby började med lätt uppförsbacke för Team Thorengruppens damer. Västerås Rönnby gjorde både ett och två inledande mål innan Oona Kauppi gjorde 2-1 mot slutet av perioden.

I andra perioden vände TTG och kopplade ett starkt grepp om matchen. My Kippilä inledde med ett kvitteringsmål som följdes upp av 2-3 från Maja Viström och 2-4 från Oona Kauppi. När klockan stod på 13.05 gjorde Sofia Joelsson mål och redan 13.21 följde Emelie Wibron upp och tog ställningen till 2-6. Rönnby fick in ett reduceringsmål i slutet av perioden och ställningen var 3-6 inför tredje.

6.46 kunde Sofia Joelsson göra den sista periodens första mål och Oona Kauppi gjorde fyra minuter senare sitt tredje mål för matchen. Västerås Rönnby reducerade ställningen till 4-8 följt av 5-8, men det tog bara en minut innan Myra Aggestål gjorde 5-9. 18.50 satte Emelie Wibron punkt för matchen med ett sista mål, vilket innebar att slutresultatet blev 5-10.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Oona Kauppi 3, Emelie Wibron 2, Sofia Joelsson 2, Maja Viström, Myra Aggestål, My Kippilä

Västerås Rönnby IBK - Team Thorengruppen: 5-10