Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

Fastec stannar som sponsor

17 mars 2022 10:00

Fastec fortsätter som sponsor för Team Thorengruppen SK. Ett självklart val. -Vi har haft ett gott samarbete med Thorengruppen under två års tid och vi vill gärna vara en del framöver också, säger projektchef Anders Larm, Fastec.


Fastec är entreprenören bakom Thoren Arena och är snart klara med projektet då våning två och tre på entrédelen färdigställs under våren. Nu står det klart att Fastec kommer att fortsätta att samarbeta med Team Thorengruppen SK även efter hallbygget då de förlängt sitt sponsoravtal.

-Vi har lärt känna mycket bra folk med sunda värderingar under de här två åren och vi står bakom Thorengruppen och deras idrottsatsning. De har en bra idrottsverksamhet med både dam- och herrlag och det känns spännande att få fortsätta vara en del av deras satsning, säger Anders Larm.

Fastec Sverige AB är specialiserade på totalentreprenader inom segmenten affärsbyggnader, industribyggnader och idrottshallar.

Företaget som bildades 1978 är en kedja med lokala byggare och ett supportföretag som har huvudkontor i Skellefteå. I dag är Fastec verksamma över hela landet, i huvudsak genom sina medlemsföretag samt en entreprenadavdelning i supportföretaget.

Det är genom medlemsföretaget Totalentreprenad i Umeå AB som Fastec haft totalentreprenaden på bygget av Thoren Arena.