Lördag
27 Apr 1 match

Seger i Jönköping efter målrik match

7 november 2021 19:50

Team Thorengruppen reste till Jönköping och bjöd på en tillställning fylld av mål. En inledningsvis tight match slutade 7-11 till TG och de kliver återigen upp på en förstaplats i serien.

Jönköping kunde snabbt göra matchens första mål, men Matteus Gavatin var framme kort därefter och kvitterade. 9 minuter in gjorde Axel Hjälm 1-2, följt av 2-2 från Jönköping. Två minuter senare klev Daniel Hernandez fram och gjorde 2-3, vilket Axel Hjälm minuten senare följde upp med 2-4. Jacob Mäkeläinen gjorde periodens sista mål och tog ställningen till 2-5 inför andra.

Jönköping fick in två mål i andra periodens inledande minuter innan TTG tog över kontrollen. Daniel Hernandez gjorde 4-6 och Hampus Öhgren stod för 4-7. Axel Hjälm kunde med 20 sekunder kvar av perioden göra 4-8.

Jönköping gjorde 5-8 tidigt i tredje perioden men efter det gjorde Axel Hjälm både sitt fjärde och femte mål för matchen. Kort därefter stod Måns Höglin för 5-11. Under matchen sista minuter gjorde Jönköping två mål, vilket tog slutresultatet till 7-11.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Axel Hjälm 5, Daniel Hernandez 2, Hampus Öhgren, Matteus Gavatin, Måns Höglin, Jacob Mäkeläinen

Jönköpings IK - Team Thorengruppen: 7-11