Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Teckna dina abonnemang nu och stötta lagen!

25 september 2019 09:52

Kan du inte se alla Thorengruppens matcher på plats? Ingen fara - teckna ditt abonnemang nu för både damerna och herrarna för att stötta lagen i jakten på SSL!


Herrarna

När du går in på Innebandyallsvenskan.tv och ska skaffa ett abonnemang för att Thorengruppens matcher - passa på att stötta laget på samma gång. Fyll i fältet "Vilket är ditt favoritlag?" med Thorengruppen och stötta laget på samma gång - vid varje signerat abonnemang med Thoregruppen som favoritlag får klubben ett bidrag!

Med abonnemang på InnebandyallsvenskanTV så ser du alla livesändningar och videoklipp från innebandyallsvenskan för herrar. För endast 199 kr i månaden, helt utan bindningstid, abonnerar du på allt innehåll. Välj ditt favoritlag när du tecknar ditt abonnemang, så stöttar du din förening med 30 kr i månaden. För att ha ett abonnemang på InnebandyallsvenskanTV så behöver du registrera ett konto.

Priset för abonnemanget är 199 kr/månad. Abonnemanget gäller löpande, har ingen bindningstid och gäller en månad framåt från dess att det tecknas. Därefter debiteras det på nytt, om det inte avslutats. Abonnemanget fungerar på en enhet åt gången, det går alltså inte att se på flera ställen samtidigt.

Damerna

Besök Innebandy.tv och teckna ditt Thorengruppen-abonnemang nu. Med abonnemang på InnebandyTV så ser du alla livesändningar och videoklipp för en och samma kostnad. För endast 79 kr i månaden, helt utan bindningstid, abonnerar du på allt innehåll.