Söndag
09 Okt 2 matcher
Lördag
15 Okt 2 matcher
Lördag
22 Okt 1 match
Söndag
23 Okt 1 match
Söndag
06 Nov 1 match
Söndag
20 Nov 2 matcher
Fredag
25 Nov 1 match
Söndag
27 Nov 2 matcher
Lördag
03 Dec 2 matcher
Onsdag
07 Dec 1 match
Söndag
11 Dec 2 matcher
Lördag
17 Dec 1 match
Söndag
18 Dec 1 match
Tisdag
20 Dec 1 match
Onsdag
28 Dec 1 match
Torsdag
05 Jan 1 match
Lördag
07 Jan 1 match
Torsdag
12 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 2 matcher
Lördag
21 Jan 1 match
Söndag
22 Jan 1 match

Johan Lindgren inför Dalen

4 oktober 2022 13:22

Team Thorengruppen tar sig ikväll an IBK Dalen på bortaplan i det första mötet av två i tredje omgången (åttondelsfinal) i svenska cupen. Vi kollade läget med tränaren Johan Lindgren inför cupmötet.


Hur ser det ut inför kvällen?

  • Det ser helt okej ut. Tobias Bergfors (lårkaka), Gabriel Ehrol (sjuk) och Vidar Mårtensson (ryggproblem) är inte med men i övrigt är alla tillgängliga.

Hur känns det att få spela cupmatch?

  • Det känns kul även om det är lite tajt matchschema. Det är en rolig utmaning att få möta Dalen och vi kan matcha några spelare som inte fått så mycket speltid hittills.

Ni förlorade mot Växjö i SSL i söndags med 6-13. Känns det skönt att få spela match igen?

  • Ja, faktiskt. Vi hade ett återhämtningspass i går och ett möte där vi diskuterade igenom matchen mot Växjö. Vi vill inte att det ska se ut som det gjorde framförallt i andra perioden (7-1 till Växjö) utan vi måste sätta grunderna där vi jobbar och sliter för varandra. Mötet var tydligt och positivt och i kväll förväntar vi oss att arbetsinsatsen är hundraprocentig.

Vad säger du om Dalen som motstånd?

  • De har förmodligen samma läge som oss, de har haft en liknande inledning på säsongen och vill visa att de är bättre än vad de var i senaste matchen mot Storvreta. Det här är en match som kan skapa självförtroende inför helgen och sedan är det ett derby som alla spelare vill vinna.

Det är dubbelmöte i svenska cupen och man räknar ingen målskillnad. Lite speciellt upplägg?

  • Onekligen. Vinner vi med 16-1 i kväll men förlorar andra mötet med 0-1 så blir det sudden som avgör. Så det är lite speciellt men vi kan skapa oss ett bra utgångsläge inför returen med en bra insats i kväll.