19 Apr 1 match
21 Apr 1 match

1-10 mot Warberg

13 november 2021 13:20

Team Thorengruppen fortsatte sin segersvit när laget besökte Warberg under fredagen. Matchen började blygsamt med endast ett mål i första perioden men sedan sprang siffrorna iväg och slutade i 1-10 till TTG.

19.00 på fredag kväll gick startsignalen för matchen mellan Warberg IC och Team Thorengruppen. Drygt havvägs in i perioden kunde Mathilda Ekenlinde göra 0-1, periodens enda mål.

Den andra perioden inleddes med ett mål från Emelie Wibron. Kort därefter reducerade Warberg till 1-2. Wibron stod för ett mål till, som följdes upp av 1-4 från Maja Viström. Med två sekunder kvar av perioden satte Oona Kauppi 1-5.

I de inledande minuterna av tredje perioden gjorde Emelie Wibron både sitt tredje och fjärde mål för matchen. 13.41 gjorde Sofia Joelsson 1-8 och en stund efter stod Veera Kauppi för 1-9. Med fyra minuter kvar gjorde Sofia Joelsson matchens sista mål, vilket tog slutresultatet till 1-10 och en säker vinst för Team Thorengruppen.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Emelie Wibron 4, Sofia Joelsson 2, Oona Kauppi, Mathilda Ekenlinde, Maja Viström, Veera Kauppi

Warberg IC - Team Thorengruppen 1-10