Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Kapten-Öberg styr båten vidare!

14 maj 2019 09:21
Herr

Kaptenen är klar! Victor Öberg har ritat på ett nytt tvåårskontrakt med Team Thorengruppen SK.

  • Jag har ett sjukt driv att spela, ett sjukt driv att vilja bli bättre och ett sjukt driv att gå upp till SSL med Thorengruppen igen, säger han.

Backen och lagkaptenen Victor Öberg är den verkliga trotjänaren i Team Thorengruppen SK. Han kom till klubben 2007 och har frånsett ett kortare gästspel i IBK Dalen varit kvar i Thorengruppen hela karriären – och nu väntar två säsonger till för den 27-årige kulturbäraren.

  • Det är skönt att veta vad jag ska göra och lägga min tid på de kommande två åren. Jag har två år kvar på min utbildning till civilekonom i Umeå och blir pappa för första gången i sommar, även om man alltid är sugen att spela i SSL så känns det bra att ha bestämt sig för att bli kvar, säger Öberg. Team Thorengruppen har nu elva spelare klara inför kommande säsong där en trio meriterade namn givit klartecken till spel den senaste veckan; Mathias Hagert, Tobias Bergfors och Victor Öberg själv.
  • Jag är inte ett dugg orolig, vi kommer att ha ett lag som är tillräckligt bra för att gå upp till SSL igen. Det kommer att vara helt upp till oss själva hur det kommer att gå, säger Victor Öberg som gjort elva säsonger i Thorengruppen och som förutom SSL-jakten även har ett annat litet kuriosamål för ögonen den kommande tvåårsperioden.
  • Jag kanske kan nå 300 matcher i Thorentröjan under mitt kommande kontrakt. Som idrottsnörd går jag i gång lite på att vara den spelare som gjort flest matcher i Thorengruppen när jag väl slutar en dag, säger han. Sportchefen Janne Lundqvist är givetvis nöjd över lagkaptenens besked att fortsätta.
  • Det känns riktigt bra. Victor är en kulturbärare och en viktig kugge med sin attityd och inställning till både träning och match. Han är en spelare som lyfter gruppen med sitt sätt att vara, säger Lundqvist.

Klara spelare – Team Thorengruppens trupp säsongen 2019/20 Målvakt Erik Ställ Backar Carl Wadsten Mathias Hagert Victor Öberg Forward Adam Hansson Daniel Hernandez Johannes Övregård Måns Höglin Simon Sundström Tobias Bergfors