Lördag
27 Apr 1 match

Herrarna tappade greppet trots en bra inledning mot Mullsjö

2 november 2020 12:00

Mullsjö kom till Umeå Energi Arena för att hänga på i toppen av SSL. Hemmalaget Thorengruppen skulle dock inleda bäst under söndagskvällen.

Trots ett underläge med 0-2 efter knappa tre minuter skulle Team Thorengruppen resa sig i den första perioden. Hampus Öhgren kunde sätta 1-2 vilket målmässigt stängde perioden men endast nio sekunder in i den andra skulle Marcus Berglund hålla sig framme till 2-2. En bra inledning på matchen där TTG skottmässigt skulle leda matchen och målmässigt ligga lika med bortalaget.

Den tidiga kvitteringen skulle dock inte få den effekt många hemmasupportrar hoppats på. Sju raka bortamål gav Mullsjö ledningen med 2-9 och trots att Marcus Berglunds andra mål för kvällen skulle hinnas med innan paus var läget prekärt för hemmalaget. Ett taggat hemmalag skulle dock ge sig själva chansen i den tredje perioden. Tre raka mål (genom Axel Hjälm, Matteus Gavatin och Tobias Bergfors) och 6-9 skulle ge laget kontakt men dagens motstånd skulle bli för svåra. Tre bortamål skulle slutligen ge segern till Mullsjö trots reduceringar av Axel Hjälm och Matteus Gavatin.

Målskyttar TTG: Marcus Berglund 2, Axel Hjälm 2, Matteus Gavatin 2, Hampus Öhgren, Tobias Bergfors.

Team Thorengruppen - Mullsjö 8-12 (Skott: 25-26)