16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

11-3 mot Sirius

22 januari 2022 12:00

Trenden med tvåsiffrigt antal mål fortsätter. När IK Sirius FBC besökte Thoren Arena under fredagskvällen gick det inte att sätta stopp för TTG.

Team Thorengruppen inledde matchen starkt genom att ha full kontroll över första perioden. 5.21 la Sofia Joelsson ribban för matchen genom att sätta 1-0. 2-0 kom från Nellie Öhgren och några minuter senare följde Maja Viström upp med 3-0.

I andra perioden fortsatte målen produceras på löpande band. 1.30 gjorde Sandra Boric Svärd 4-0. Kort därefter satte My Kippilä ett mål, och Emelie Wibron klev fram och satte 6-0 när klockan stod på 5.06. Sirius kunde sedan reducera med två mål, vilket tog ställningen till 6-2 inför tredje.

Under tredje periodens första fyra minuter hann TTG göra fyra mål. Det första kom från Emelie Wibron, följt av 8-2 från Jonna Stenvall, 9-2 från Agnes Plogner och 10-2 var Emelie Wibrons tredje mål för matchen. 14.12 kunde Sirius snygga till sina siffror en sista gång genom att göra 10-3, men med mindre än minuten kvar av matchen utökade Wibron ledningen en sista gång.

Matchen slutade därmed 11-3 och highlights ser du här.

Målskyttar TTG: Emelie Wibron 4, My Kippilä, Sofia Joelsson, Nellie Öhgren, Sandra Boric Svärd, Maja Viström, Agnes Plogner, Jonna Stenvall