Söndag
19 Jan 1 match
Lördag
25 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 2 matcher
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Söndag
15 Mar 1 match

Thorengruppen Ungdom siktar uppåt efter skrällen

6 december 2019 14:56

RIG Umeå hade inte besegrats på nästan tre år i gruppspelssammanhang i herrarnas Juniorallsvenskan. Det visade sig att ett annat Umeå-lag ville annat.


Trots en ledning med 55 sekunder kvar för Thorengruppen skulle RIG Umeå kvittera. Ledningen, som tagits fram och tillbaka av lagen, kvitterade med bara 26 sekunder kvar. Ett övertidsdrama tänkte publiken på plats i Umeå Energi Arena. Istället för den tänkta profetian kunde Oliver Bodén göra 6-5 med endast 11 sekunder kvar. Detta efter ett snyggt av Marcus Eliasson.

-> Matchen mot RIG var riktigt rolig. Eftersom att man känner några i laget och RIG är ett av Sveriges bästa lag så gick man på adrenalin hela matchen. Dessutom var minst en poäng mot de väldigt viktigt för oss i serien vilket gjorde den ännu roligare. Jag hade en bra känsla hela matchen då vi spelade riktigt bra. Att spela mot RIG är alltid en av de roligaste matcherna på året och därför blev det ännu skönare att göra de två avgörande målen. Det var riktigt skönt att få spräcka deras vinstskörd. Det visar att vi är ett riktigt bra lag och extra speciellt att få göra det med detta lag, sa Bodén till Innebandymagazinet.

Att Thorengruppen är ett lag att räkna med vet nu RIG Umeå. I en något haltande tabell ligger laget på tredjeplats, en poäng bakom Gamla Stan och tre poäng bakom just RIG Umeå. Nästa match för Thorengruppen i Juniorallsvenskan spelas den 15 december på Midgårdsskolan, klockan 15:00. Då möter man femteplacerade GUIF.