Lördag
26 Okt 1 match
Söndag
03 Nov 2 matcher
Lördag
09 Nov 1 match
Lördag
16 Nov 1 match
Söndag
24 Nov 2 matcher
Söndag
01 Dec 2 matcher
Lördag
14 Dec 1 match
Måndag
16 Dec 1 match
Söndag
22 Dec 1 match
Söndag
12 Jan 1 match
Söndag
19 Jan 1 match
Söndag
26 Jan 1 match
Lördag
08 Feb 1 match
Söndag
09 Feb 1 match
Lördag
15 Feb 2 matcher
Lördag
22 Feb 2 matcher
Söndag
01 Mar 1 match
Lördag
07 Mar 2 matcher
Söndag
15 Mar 2 matcher

Serieledning efter tre omgångar för damerna

1 oktober 2019 09:18

Två matcher väntade på hemmaplan i helgen för damerna. Efter den oavgjorda matchen mot RIG Umeå i första omgången var det nu dags för laget att ta sin första, och kanske andra, seger. Läs tränare Christoffer Suominens tankar om helgen.


Första dubbelhelgen till handlingarna. Hur skulle du sammanfatta helgen?

-> Vi har en positiv känsla efter helgen, även om det givetvis finns förbättringspunkter kring vårt spel. Det som är mest glädjande är att vi visar bra energi, har en hög arbetsetik matcherna igenom och även en vilja att vinna som är väldigt stark. Spelmässigt har vi både höjder och lite dippar, vilket såklart är fullt naturligt i den fas av vår process som vi befinner oss i nu. Ser vi till motståndarna Falun och AIK så är det två bra lag. De ha flertalet individuellt skickliga spelare, så vi är naturligtvis nöjda med att vinna båda matcherna.

Finns det någon eller några spelare som du vill lyfta fram efter matcherna mot Falun och AIK?

-> Generellt sett så är det kollektivet som vi ska hylla efter dessa matcher, där alla spelare verkligen vill arbeta hårt för att bidra till laget. Med det sagt så måste vi ändå lyfta fram Linnea Jonsson som spelade ruskigt bra i matchen mot Falun.

Nästkommande helg är det dags för säsongens första roadtrip med två matcher i Uppsala mot Alunda och Storvreta. Hur går tankarna inför det?

-> Det känns spännande inför de matcherna. Båda lagen har inlett säsongen bra, så det blir tuffa matcher. Vi fortsätter att följa den plan som vi lagt och arbetar metodiskt utifrån våra fokuspunkter denna och kommande vecka. Det viktigaste är att vi fortsätter vara målmedvetna och ödmjuka varje vecka för att utvecklas, både individuellt och som kollektiv.