Torsdag
19 Nov 1 match
Lördag
21 Nov 1 match
Söndag
22 Nov 1 match
Fredag
27 Nov 1 match
Lördag
28 Nov 1 match
Söndag
29 Nov 1 match
Lördag
12 Dec 2 matcher
Söndag
13 Dec 1 match
Fredag
18 Dec 1 match
Söndag
20 Dec 1 match
Onsdag
06 Jan 1 match
Söndag
17 Jan 2 matcher
Onsdag
20 Jan 1 match
Fredag
22 Jan 1 match
Söndag
24 Jan 1 match
Tisdag
26 Jan 1 match
Fredag
29 Jan 1 match
Lördag
30 Jan 1 match
Söndag
31 Jan 2 matcher
Fredag
12 Feb 1 match
Lördag
13 Feb 1 match
Söndag
14 Feb 1 match
Tisdag
16 Feb 1 match
Lördag
20 Feb 1 match
Söndag
21 Feb 1 match

Team Thorengruppen stöttar Friends - unik insamling i förmån för kampen mot mobbning!

24 november 2020 08:00

Team Thorengruppen i vit-lila matchställ i SSL? Ja, det blir verklighet för både damerna och herrarna i december då föreningen stöttar Friends kamp mot mobbning under två dedikerade matcher.


Föreningen har tidigare år bland annat haft riktade insamlingar till Mustaschkampen, men i år väljer Team Thorengruppen alltså att satsa på ”Friendskampen” då man viger två hemmamatcher i SSL till att stötta barnrättsorganisationen Friends.

Fredagen den 18 december möter damerna Endre hemma och den 26 december på annandag jul spelar herrarna hemma mot Jönköping. Thorengruppen spelar dessa matcher i specialdesignade Friends matchställ i förmån för Friends.

-> Vi är så klart superglada för ett sånt här initiativ och att Team Thorengruppen som förening vill vara med i kampen mot mobbning. Det känns bra att de använder sina arenor för att stötta oss i vår verksamhet så att vi kan nå vår vision ”En värld där inget barn utsätts för mobbning”, säger Christian Fridh, regionansvarig för Friends Region Nord.

Det går att stötta Friendskampen i december på många olika sätt.

-> Man kan bland annat köpa Friendsbuketten från Buketten, med olika pris för företag och privatpersoner, som säljs till förmån för Friends. Vi kommer ha auktion av våra unika vita matchställ, vi kör en adventskalender på sociala medier och om det finns möjlighet att ta in 50 åskådare så kommer överskottet från entrén att skänkas till insamlingen. Givetvis kan man även köpa en ”Friendsbiljett” som är en soffbiljett där man kan donera en valfri summa, berättar Peter Eriksson, marknadsansvarig för Team Thorengruppen, som brinner för det här projektet.

-> Vi vill ju vara en förening som gör skillnad både på och utanför planen. Alla människors lika värde och en värld utan mobbning är en självklarhet för oss. Det känns bra att få stötta Friends som gör ett fantastiskt arbete i de här frågorna, säger Peter Eriksson.

Friends är en barnrättsorganisation som finns över hela Sverige med kontor i Umeå, Solna och Malmö. Friends har 28 anställda och jobbar mot förskolor, skolor och idrottsföreningar med utbildningsinsatser och rådgivning där målet är att skapa en värld fri från mobbning och att motverka psykisk ohälsa.

FAKTA – SÅ HÄR KAN DU STÖTTA FRIENDSKAMPEN

Gäller Team Thorengruppen-Endre kl. 18.30 den 18/12 och Team Thorengruppen-Jönköping kl 15.00 den 26/12.

  • Friendsbuketten. Betala 500 kronor (privatperson) eller 1500 kronor (företag) för en Friendsbukett från Buketten.
  • Företagspartner. För 5 000 kronor får du en ros till varje anställd upp till 50 anställda, choklad från Fazer, halsduk samt får synas i annonsering i olika kanaler och i matchprogram.
  • Auktion av tröjor. Buda hem en av de unika vit-lila matchtröjorna från Adidas.
  • Om det går att ha 50 åskådare så kommer överskottet från entrén att skänkas till insamlingen.
  • Friendsbiljett. En slags soffbiljett där du skänker valfri summa.