16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Växjö starkare i del ett av bortaturnén

25 februari 2022 10:00

Första delen i Team Thorengruppens bortaturné spelades under torsdagskvällen mot Växjö. Lagen höll jämna steg målmässigt fram till tredje perioden, då Växjö drog ifrån och matchen slutade 8-4

Växjö hade ett grepp om första perioden i Fortnox Arena och gjorde både 1-0 och 2-0 men missade en straff.

2.08 i andra perioden satte Jonas Grahn 2-1. Växjö kontrade kort därefter, men i slutet av perioden reducerade TTG igen genom mål på straff från Hampus Öhgren.

4-2 och 5-2 kom från Växjö i början av tredje. Daniel Hernandez klev fram och reducerade till 5-3. Växjö utökade sin ledning halvvägs in i perioden. Under kampen i slutminutrarna satte Axel Hjälm 6-4, men hemmalaget fick in ett sista mål och matchen slutade 8-4.