Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Forssén laddad inför Jönköping

6 mars 2022 09:00

Damernas andra match för helgen äger rum i Thoren Arena under söndagskvällen. Jönköping står på schemat och Clara Forssén hoppas att matchen lockar många till arenan.


Flera matcher under kort tid har blivit vardag under säsongen och denna helg är inget undantag. Idag är det dags för hemmamatch och i fredags var damerna nere i Falun och plockade poäng. Clara Forssén beskriver matchen mot Falun som jämn och tight.

-De utmanade oss verkligen rejält och det kändes som en nyttig match för oss. Jag tycker att vi ska ta med oss insatsen i tredje där vi växlar upp, gör några viktiga kassar och stänger matchen.

Nu är det inte länge kvar till slutspel; närmare bestämt endast tre matcher.

-VI har några viktiga matcher kvar nu i slutet av serien där det blir viktigt att vi gör bra insatser, framförallt för vår egen skull så att vi kan kliva in med en bra känsla i slutspelet, säger Forssén.

Jönköpings IK är näst på tur. De ligger i nuläget på en sistaplats i tabellen och Forssén menar att det kan finnas en revanschvilja där att akta sig för.

-Jönköping har haft en tuff säsong och tråkigt nog väldigt mycket skador. Jag tänker mig att de vill avsluta säsongen så bra som möjligt trots läget i tabellen, så vi kan nog räkna med tufft motstånd och bra försvarsspel från deras sida.

Domaren blåser igång matchen mellan Team Thorengruppen och Jönköpings IK klockan 16.00.

-Jag hoppas att vi lyckas locka många Umeåbor till arenan så att matchen får en riktigt bra inramning, säger Clara. Jag vågar nästan utlova många fina mål från våra klubbor!

Efter ett sådant löfte finns det bara en rimlig sak att göra: köp dina biljetter och ta dig till Thoren Arena!