16 Apr 1 match
19 Apr 1 match

Tre poäng mot Jönköping

7 mars 2022 12:00

Under söndagskvällen spelade Team Thorengruppen hem en säker vinst mot Jönköpings IK. Matchen slutade 11-2, sju TTG-spelare blev målskyttar och tre poäng fick stanna i Thoren Arena.

Tilde Hållstam satte ribban för matchen när hon drygt fyra minuter in i första perioden i Throen Arena satte 1-0. Oona Kauppi klev fram och gjorde 2-0 bara minuter efter. Jönköping kontrade och satte 2-1 när klockan stod på 6.17, men efter det tog Thorengruppen kommandot en bra stund framåt. 12.26 satte Emelie Wibron 3-1, vilket följdes upp med 4-1 från Jonna Stenvall.

I matchens andra period producerades 5-1 från Amanda Delgado Johansson och 6-1 från Sofia Joelsson. 1.07 i tredje kom 7-1 från Oona Kauppi. Tuulia Aho, Emelie Wibron och Sofia Joelsson gjorde därefter varsitt mål innan Jönköping klev fram och reducerade till 10-2. Med lite mer än minuten kvar satte Oona Kauppi sitt tredje och matchens sista mål, vilket tog slutresultatet till 11-2.

Highlights från matchen ser du här.

Målskyttar TTG: Oona Kauppi 3, Emelie Wibron 2, Sofia Joelsson 2, Amanda Delgado Johansson, Tuulia Aho, Jonna Stenvall, Tilde Hållstam

Team Thorengruppen - Jönköpings IK 11-2