Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Lidgren mot sista grundspelsmatchen

12 mars 2022 10:00

Säsongen lider mot sitt slut och under lördagen spelar TTG den allra sista matchen i grundserien. Adam Lidgren har delat med sig av sina tankar om mötet med Djurgården och den gångna säsongen.


Säsongens sista match avgörs hemma i Thoren Arena mot Djurgården. Det är mycket som står på spel då den sista platsen i slutspelet fortfarande inte är spikad. Adam Lidgren menar att det är lite svårt att veta var man har lördagens motstånd och hur man ska tänka inför matchen.

-Det har kommit in en del nya spelare till Djurgården efter jul så det är inte riktigt samma lag som startade serien. Med det sagt är det nya hungriga spelare som med all säkerhet vill visa att de håller måttet för SSL. Laget är klara för Allsvenskan nästa år men de vill säkerligen sluta bra och kunna åka ur med raka ryggar efter sista matchen.

För att ta tre poäng och därmed ha en chans till slutspel menar Lidgren att TTG ska fortsätta på den inslagna banan.

-Vi ska bygga vidare på det vi gjort bra sedan tränarbytet: fortsätta sätta försvaret och sedan vara kreativa i anfallszon. Det krävs en vinst imorgon för att hålla hoppet uppe, också mycket mål. Jag tror att vi kommer försöka få en urladdning där vi kör från första tekning. Att kunna avsluta på ett bra sätt hade betytt mycket för laget.

Adam menar att säsongen som gått har haft både toppar och dalar, som säsonger vanligtvis brukar te sig. Denna har dock kantats av covid och innehöll ett tränarbyte, vilket stal lite av lagets fokus. Vidare säger Adam att han är mer än nöjd över vad säsongen inneburit för laget.

-Jag tycker att vi som grupp växt otroligt mycket och kommit varandra närmare. Jag är väldigt väldigt stolt över varenda en som bidragit detta år, säger Adam. Vi hoppas såklart på slutspel men blir det inte nu så tror jag att detta lag är något att verkligen räkna med nästa säsong.

Var på plats och stötta Team Thorengruppen hela vägen till slutspel klockan 15.00 i Throen Arena. Biljetter säkrar du här!