19 Apr 1 match
27 Apr 1 match

Helgens andra seger: 8-2

13 februari 2022 12:00

Under lördagen blev det Malmös tur att kliva in i Thoren Arena och ställa upp mot TTGs damer. Team Thorengruppen tog åt sig en tidig ledning som de höll fast vid fram till slutsignalen.

Sista matchen i den intensiva innebandyhelgen i Thoren Arena blåstes igång klockan 16.00 under lördagen. 11.41 kunde Amanda Delgado Johansson bjuda publiken på matchens första mål. 14.25 klev Sofia Joelsson fram och utökade ledningen till 2-0. Innan perioden var över lyckades Malmö FBC reducera med ett mål.

När klockan stod på 13.37 i andra perioden, ett klockslag passande för händelsen, satte Amanda Delgado Johansson sitt andra mål för kvällen. 15.50 utökade Oona Kauppi TTGs ledning till 4-1.

Tidigt i tredje var Oona framme igen och gjorde 5-1. Nellie Öhgren stod för 6-1 halvvägs in i perioden, men kort därefter kunde Malmö få in 6-2. Nora Parkle gjorde 7-2 och med 40 sekunder kvar av matchen gjorde Nellie Öhgren ett mål, sitt andra för kvällen och matchens sista. Slutresultatet blev därmed 8-2.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Amanda Delgado Johansson 2, Nellie Öhgren 2, Oona Kauppi 2, Nora Parkle, Sofia Joelsson

Team Thorengruppen - Malmö FBC 8-2