19 Apr 1 match
27 Apr 1 match

Inga poäng efter tight drabbning med Helsingborg

7 mars 2022 13:00

Efter att ha vunnit första perioden och ställningen var lika inför tredje tappade Team Thorengruppen mot Helsingborg under söndagskvällen. Matchen slutade 7-4 och TTG har nu endast en match kvar av serien.

Team Thorengruppen inledde matchen starkt i Helsingborg Arena under söndagen. Tobias Bergfors satte 0-1, Erik Ställ räddade en straff och Axel Hjälm gjorde 0-2 innan första perioden var färdigspelad.

Andra perioden inleddes med reducering och kvittering från Helsingborg, innan Hampus Öhgren klev fram och satte 2-3. 13.14 kom 2-4 från Matteus Gavatin. Helsingborg satte två mål innan perioden var över, vilket tog ställningen till 4-4 inför tredje. Där fick hemmalaget in två inledande mål och trots tappra försök med målvakten ute blev det inga mer mål för TTG. Helsingborg kunde istället få in 7-4, vilket blev matchens slutresultat.