Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Linus Holmgren lämnar TTG

7 april 2018 12:16
Silly Season

Under "Silly Season" är det både spelare som värvas och spelare som lämnar. Linus Holmgren blev i går presenterad som nyförvärv till IBK Dalen. – Jag vill tacka alla inblandade för lärorika år i TTG, säger han.


Linus Holmgren är en spelare som har gått hela vägen via Umeå City IBF, Umeå City IBK och slutligen Team ThorenGruppen SK. Han var med som "lärling" i den första SSL-truppen men det skulle visa sig snabbt att Linus var redo för större uppgifter än så.

Han gjorde en strålande debutsäsong i SSL och till följd av det blev han också utnämnd till lagkapten inför den gångna säsongen. Under den stod han för 26 poäng (14+12) på 32 matcher.

Totalt blev det 62 matcher och 43 poäng i den vita tröjan.

Föreningens ambition har självklart varit att förlänga kontraktet med Linus - men han har valt att fortsätta spela i SSL och klubbadressen blir IBK Dalen.

Från föreningens sida vill vi tacka Linus för hans fina insatser i TTG-tröjan! Han är en sann förebild i att vara lagspelare och vi önskar honom lycka till i sin fortsatta karriär. Förhoppningsvis får vi se honom i TTG-tröjan igen en vacker dag.

– Jag vill tacka alla inblandade i och runt laget. Det har varit ett par riktigt roliga och nyttiga år för mig! Vill också önska Team ThorenGruppen lycka till i kommande säsonger - kör hårt, hälsar Linus själv.