Grahn: "Vi ska göra fler mål än Mullsjö"

26 februari 2022 12:30

Svårare än så är det inte. Jonas Grahn är laddad inför Mullsjö AIS borta under lördagen. -Det ska bli en sjukt rolig match!

Herrarna går mot slutet av en intensiv matchvecka. I tisdags stod Linköping för motståndet och i torsdags åkte herrarna till Växjö. Ingen av matcherna resulterade i vinst, men från Linköpingmatchen plockades det hem en poäng. Jonas Grahn har delat med sig av sina tankar om matcherna.

-Vi tar med oss en rätt bra känsla från Växjömatchen trots förlust. Jag tycker vi utmanar dem länge i matchen, första perioden är vi inte riktigt nöjda med energimässigt men sen tycker jag vi lyfter oss rejält inför andra och vinner perioden med 2-1. I tredje så gör vi ett försök att kliva upp lite högre för att få lite mer hugg på dem men tyvärr så lyckades det inte denna gång.

-Matchen mot Linköping grämer mig fortfarande när jag tänker på den. Jag tycker vi har matchen under rätt bra kontroll fram tills de får en väldigt konstig straff i mina ögon, kvitterar och avgör på overtime. Men även där gör vi en väldigt fin defensiv insats som vi kan bygga vidare på, jag hade bara önskat nåt mer mål framåt matchen.

Det är alltså en revanschsuget lag som kliver ut på planen mot Mullsjö.

-Det ska bli en sjukt rolig match! Det är mycket som står på spel och vi ska göra allt för att få med oss 3 poäng från Nyhemshallen, säger Grahn.

För att TTG ska ta sig till slutspel är alla poäng viktiga, inte minst denna match.

-Den är viktig absolut, det kan nog alla som sett tabellen räkna ut. Men det är sånna matcher som är de roligaste att spela också så det är bara kul!

Vad ska Team Thoren göra för att vinna, enligt Grahn?