05 Apr 1 match
07 Apr 1 match

Storseger för andra matchen i rad för damerna

24 februari 2020 09:33

Thorengruppen med både sikte och innehavd kvalplats till SSL skulle fortsätta mot nästa seger hemma mot Klockarberget.

Den första perioden visade sig inte bli något annat än en uppvisning från Thorengruppens sida mot Klockerberget. Efter de 20 första minutrarna av matchens hade laget gjort fem mål, klarat av ett boxplay och bättre statistiken i powerplay. Dessutom hade laget fem olika målskyttar genom Fanny Sjölund, Wilma Parkle, Mira Sandström, Agnes Holmgren och Amanda Strömberg. Just Strömberg skulle inleda den andra perioden målmässigt efter bara 23 sekunder. Moa Johansson, Alva Sjölund och Hanna Berglund ville inte heller vara sämre. Sex minuter in i perioden var ställningen 9-0.

Innan den tredje periodens start skulle matchens första av två mål från bortalaget göras. För hemmalaget återstod dock fyra fullträffar. Berglund igen, Matilda Sandgren, Lovisa Nordström och Agnes Plogner satte punkt för en imponerande 13-2 seger och 11 (!) olika målskyttar i matchen.

Målskyttar Thorengruppen: Amanda Strömberg 2, Hanna Berglund 2, Fanny Sjölund, Wilma Parkle, Mira Sandström, Agnes Holmgren, Matilda Sandgren, Lovisa Nordström, Agnes Plogner.

Thorengruppen - Klockarberget 13-2 (Skott: 40-17)