Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Stenvall redo inför bortaturné

23 januari 2022 10:00

Tätt efter fredagens vinst hemma mot Sirius väntar bortaturné för Team Thorengruppen. Täby FC IBK väntar under söndagen följt av Jönköpings IK på måndag. Inför matcherna har vi tagit tempen på Jönköpingsfostrade Jonna Stenvall med fem snabba frågor.


Vad tar ni med er från vinsten mot Sirius?

Trots en rätt svag inledning i matchen tycker jag vi lyckas vända den och vi höjer oss under matchens gång. Tillsammans med det tar vi också med oss de bra delarna när vi hade bra fart på bollen och mycket skott mot mål.

Tre matcher på fyra dagar, på vilket sätt tror du det kommer påverka er?

Jag tror att det bara kommer ha en positiv påverkan. I dessa tider är det svårt att få regelbundna veckor när vi får anpassa oss efter omständigheterna. När det kommer till orken vet jag att vi är starka.

Hur ser du på Täby som motstånd och vad ska ni göra för att vinna?

Täby har några skickliga spelare som är duktiga på att hitta mål, vilket skulle kunna skapa oreda för oss. Däremot kommer det för oss handla om att spela vårt spel och göra det till 100%, det ska leda till vinst.

Hur laddar ni om mellan täta matcher?

Mellan täta matcher handlar det om mat, vila och aktiv vila- allt för att få en bra och snabb återhämtning.

Jönköping till sist- lite av en hemmamatch för dig vad jag har förstått! Hur känns det att spela där och vad tror du att den matchen kommer bjuda på?

Det är alltid kul att komma hem och spela för familj och vänner men också att få spela i Idrottshuset där man tillbringat alla ungdomsår. Matchen mot JIK kan bli kul. Vi har haft lite tufft mot dem på bortaplan vilket gör det svårt att förutspå matchen. Dessutom kommer JIK med en självförtroendeboost från Endre. Det kommer bli en fight och vi kommer behöva checka in på alla plan och leverera den innebandy vi vill visa.

Matchen mot Täby spelas 13.00 på söndag och Jönköping klockan 19.00 på måndag. Båda går att se på Sportexpressen Play.