Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match

Inför Endre och Malmö: "Publiken kommer få se många snygga mål"

11 februari 2022 12:00

Två hemmamatcher väntas för Team Thorengruppens damer under helgen efter restriktionssläppet. Endre och Malmö står för motståndet och Mathilda Ekenlinde ser fram emot roliga och tuffa matcher.


Tre SSL-matcher spelas i Thoren Arena helgen, varav två är för damerna. Först på schemat är Endre IK under fredagskvällen. Team Thorengruppens Mathilda Ekenlinde tror att det blir en rolig och tuff match.

-Det är ett spelskickligt lag med några spetsspelare. Det är en av de roligare matcherna skulle jag säga.

Endre ligger i nuläget fyra i tabellen och har ett gäng vinster i ryggen inför besöket i Umeå. Ekenlinde menar att TTG ska kunna bryta Endres segersvit.

-Vi har haft en bra träningsvecka och fokuserat på helgens matcher. Jag tror nyckeln är att tro hundra procent på vår spelidé, vara rejäla i försvaret och ha högt tempo på bollen.

Matchen blir den första som spelas i arenan efter restriktionssläppet och mindre än ett dygn senare spelar damerna sin nästa. Mathilda tror att kombon av större publik och täta matcher bara kommer påverka laget positivt och hon ser extra fram emot att läktarna ska fyllas.

-Det blir väldigt roligt om det kommer mycket folk, tycker alltid det blir mer känsla och tryck i arenan då.

Malmö FBC, som väntar under lördagen, ser Ekenlinde som en utmaning.

-Malmö är ett väldigt fysiskt lag där det även finns några vassa spelare. Det gäller att även där fokusera på vårat spel och tro på det vi gör.

Vad helgens matcher kommer bjuda på för folket på läktarna har Mathilda en tydlig bild av:

-Jag tror publiken kommer få se på spännande innebandymatcher den här helgen, med dueller, närkamper och många snygga mål.

Även herrarna spelar match i Thoren Arena under lördagen. Den matchtäta helgen och restriktionssläppet firas med ett erbjudande: köp biljett till en av matcherna så får du gratis inträde på resterande två. Köp biljetter här så ses vi i Thoren Arena.