19 Apr 1 match
27 Apr 1 match

Vinst i Dalarna

5 mars 2022 13:36

Fredagskvällen bjöd på spännande innebandy i Falun, då TTG besökte Guide Arena. Efter 60 spelade minuter fick tre poäng följa med på bussresan hem till Umeå.

I första perioden kunde Falun snabbt få in ett ledningsmål, men senare kvitterade TTG genom 1-1 från Emelie Wibron.

Falun tog ledningen igen halvvägs in i andra. Bara sekunder senare satte Oona Kauppi ett kvitteringsmål. 17.05 kom 2-3 från Amanda Delgado Johansson.

Tidigt i tredje kvitterade Falun men minuter senare återtog TTG ledningen igen genom 3-4 från Emelie Wibron. Amanda Delgado Johansson gjorde ytterligare ett mål när klockan stod på 12.35 och Maja Viström följde upp med 3-6 minuter senare. 18.35 satte Sofia Joelsson spiken i kistan med 3-7.

Highlights ser du här!

Målskyttar TTG: Amanda Delgado Johansson 2, Emelie Wibron 2, SOfia Joelsson, Maja Viström, Oona Kauppi