Idag 1 match
21 Apr 1 match

Övertygande seger i Svenska cupens första semifinal

8 oktober 2021 07:00

Team Thorengruppens damer reste till Karlstad och åkte hem med en seger i bagaget. Den första av två semifinalmatcher i Svenska cupen slutade 0-10 till TTG.

Det tog blott en och en halv minut efter starten på den första semifinalmatchen i Colorama Arena innan Veera Kauppi gjorde matchens första mål. Efter det fortsatte de regna in. Sofia Joelsson och Maja Viström gjorde även varsitt innan Oona Kauppi satte punkt för perioden och gjorde 0-4.

Andra perioden skulle inte heller bli en målfattig historia. 06.51 satte Emelie Wibron ett mål, följt av varsitt från Veera Kauppi och Tilde Hållstam inom loppet av fem minuter. Den andra perioden slutade därmed 0-7.

I den tredje perioden levererade Nellie Öhgren två mål innan Emelie Wibron gjorde 0-10, matchens sista mål. Emelie Fällman var säker i målet och lyckades hålla nollan genom hela matchen.

Målskyttar TTG: Emelie Wibron 2, Veera Kauppi 2, Nellie Öhgren 2, Maja Viström, Sofia Joelsson, Tilde Hållstam, Oona Kauppi

Karlstad IBF - Team Thorengruppen: 0-10