Fredag
04 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 2 matcher
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Torsdag
24 Mar 1 match
Lördag
26 Mar 1 match
Måndag
28 Mar 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Söndag
10 Apr 1 match
Onsdag
13 Apr 1 match
Lördag
16 Apr 1 match
Lördag
23 Apr 1 match

AllOffice hakar på TTG

17 mars 2022 12:00

AllOffice förser sina kunder med förbrukningsvaror och kombinerar ett lokalt och kundnära entreprenörskap med en effektiv distribution från egna lager. Nu kliver företaget in som sponsor för Team Thorengruppen SK. -Det här är ett fantastiskt tillfälle för oss att komma i kontakt med föreningen, säger Benny Bergkvist på AllOffice Umeå.


AllOffice finns på ett 30-tal orter i Sverige och jobbar med allt från traditionellt kontorsmaterial till material till städbolag, hotell, restaurang och offentliga miljöer så som idrottshallar och dylikt.

I Umeå har företaget sju anställda och huserar på Spårvägen 10 på Västerslätt.

-Vi är en relativt liten enhet i Umeå rent personalmässigt och vi har byggt upp enheten från i stort sett noll. Vi öppnade vår första lokal i Umeå för cirka 15 år sedan på Teg och har haft en kontinuitet i personalstyrkan. Jag som säljare har jobbat kortast tid på kontoret och jag har passerat elva år som anställd, säger Benny Bergkvist på AllOffice Umeå.

Pandemin har påverkat AllOffice som så många andra företag.

-Marknaden med hotell och restaurang fick en rejäl smäll under pandemin men i stället kunde vi stödleverera coronarelaterade produkter till kommuner och landsting, så som munskydd, visir och handsprit. Vi har vunnit en del stora avtal som vi kan addera till kundplattformen och när nu samhället öppnar upp igen så har vi goda framtidsförutsikter, säger Benny.

Nu kliver AllOffice in som sponsor till Team Thorengruppen SK.

-Det här är ett fantastiskt tillfälle för oss att komma i kontakt med Thorengruppen. Vi tilltalas av långsiktigheten i arenabygget, intentionerna att ge tillbaka till Umeå som stad och att ge ungdomar och idrottsutövare ännu bättre förutsättningar, säger Benny och fortsätter:

-När vi kliver in som sponsor tittar vi alltid igenom vad föreningen står för, vilken värdegrund den har, synen på kvinnlig och manlig idrott och hur man ser på ungdomsverksamhet. Och Team Thorengruppen matchar våra värderingar på alla dessa områden.