Lördag
27 Apr 1 match

Krigarvinst mot Växjö!

25 oktober 2021 10:30

Det blev en tight drabbning i Umeå Energi Arena under söndagskvällen. Växjö IBK stod för ett tufft motstånd men TTG tog till slut hem segern med 9-7.

Team Thorengruppen kunde inleda matchen mot Växjö IBK med ett mål från Jonas Landström. Kort därefter kvitterade Växjo. Axel Hjälm gjorde 2-1 och ledningen kunde hållas i dryga sju minuter innan Växjö fick in ett kvitteringsmål. Jonas Grahn stod för 3-2 och med bara två sekunder kvar av första perioden fick Matteus Gavatin in 4-2.

Andra perioden svängde fram och tillbaka från start till slut. Inledningsvis fick Växjö in ett reduceringsmål, men nästa kom från Jonas Grahn som tog ställningen till 5-3. Växjö gjorde 5-4 och Axel Hjälm kunde avsluta perioden med att göra 6-4.

Växjö inledde tredje perioden med att reducera till 6-5. 7.13 klev Daniel Hernandez fram och gjorde 7-5, följt av Axel Hjälm som gjorde sitt tredje samt fjärde mål för matchen. I slutminutrarna kunde Växjö öka på spänningen ytterligare genom att göra 9-6 och 9-7, men närmare en vinst än så kom de inte. Slutsignalen ljöd och TTG tog hem en riktig krigarvinst framför hemmapubliken.

Highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Axel Hjälm 4, Jonas Grahn 2, Daniel Hernandez, Jonas Landström, Matteus Gavatin

Team Thorengruppen - Växjö IBK 9-7