05 Apr 1 match
07 Apr 1 match

Damerna med ny seger på bortaplan mot Nacka

2 november 2020 12:00

Nacka väntade under söndagen för damerna. En jämn första period skulle följas av en dominerande andra del av matchen.

Det skulle inte dröja längre än 27 sekunder in i mötet mellan Nacka och Team Thorengruppen innan första målet skulle göras. Hemmalaget för dagen, Nacka, skulle vara först ut i målprotokollet. Knappa tio minuter senare skulle kvitteringen komma, Veera Kauppi skulle snyggt på volley sätta 1-1 innan Sandra Svärd och Oona Kauppi skulle göra 1-2 och 1-3. Två snabba mål innebar 3-3 men innan paus skulle Cornelia Fjellstedt bestämt göra 3-4 till TTG.

Den andra perioden skulle tillhöra Team Thorengruppen. Oona Kauppi och Cornelia Fjellstedt skulle göra sina andra mål för dagen medan Moa Johansson skulle sätta dit sitt fjärde för säsongen upp i nättaket. Med nio skott mot Nackas två hade bortalaget tagit ett fast grepp om matchen till 3-7.

Period nummer tre skulle bara vara 39 sekunder lång innan en ny tvåmålsskytt skulle presentera sig, Veera Kauppi. En reducering senare skulle också Maja Viström göra sitt första för matchen. Många trodde nog att matchens sista mål gjorts där och då men både Sandra Svärd och Oona Kauppi ville annat. Med fem sekunder kvar kunde just nämde Svärd flippa en boll på bortre stolpe till Kauppi. 4-9 blev istället slutligen 4-10 och en ny seger för Team Thorengruppen.

Målskyttar TTG: Oona Kauppi 3, Veera Kauppi 2, Cornelia Fjellstedt 2, Sandra Svärd, Moa Johansson, Maja Viström.

Nacka Wallenstam - Team Thorengruppen 4-10 (Skott: 16-24)