Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match

Ljunggren redo för Storvreta

20 februari 2022 12:00

Veckan börjar lida mot sitt slut, men innan den är över ska Team Thorengruppen ta emot topplaget Storvreta i Thoren Arena. Kapten Mattias Ljunggren ser dem som ett av de svåraste lagen att möta i serien.


Team Thorengruppen kommer senaste från en rad matcher där det inte räckt hela vägen till poäng. Det finns inget ont som inte har något gott med sig dock, och Mattias Ljunggren ser en del laget kan ta med sig in i slutspurten mot en plats i slutspelet.

-Från den senaste matchen tar vi med oss den kämpaglöd som alla spelare visade upp för varandra. Vi tar en match i taget där prestation är viktigt för oss.

Nu är det Storvreta IBK som gäller under söndagen. Laget ligger just nu tvåa i tabellen och senaste gången lagen möttes slutade det 10-6 till Storvreta.

-Storvreta är en av de svåraste motståndarna i serien då de har skickliga spelare på varje position. Vi gjorde 50 min väldigt bra på bortaplan mot dem senast så det gäller att vi gör 60 min bra nu på hemmaplan.

Vad som behövs specifikt av TTG för att ta poäng i matchen? Det har Ljunggren också koll på.

-Det gäller att vi gör en solid försvarsinsats samt att vi kan kontrollera spelet med boll under långa perioder i matchen.

Matchen drar igång 16.00 och du kan köpa dina biljetter här.