19 Apr 1 match
27 Apr 1 match

Tredje vinsten på fyra dagar

25 januari 2022 08:30

Det började trögt men släppte i tredje när Team Thorengruppen spelade sin tredje SSL-match på fyra dagar, denna gång mot Jönköpings IK. Wibron storspelade och producerade 5 mål i matchen som resulterade i vinst och tre nya poäng in på kontot.

De första perioderna gick sakta men säkert i TTGs riktning. I slutet av första gjorde Emelie Wibron 0-1 och i slutet av andra stod Cornelia Fjellstedt för 0-2.

I tredje lossnade det målmässigt för båda lagen, men främst för TTG och Emelie Wibron. 3.08 kom 1-2 från Jönköping, men kort därefter var Wibron framme och utökade ledningen. Minuter senare satte hon även 1-4. 10.28 kontrade Jönköping och gjorde 2-4. 17.38 kom 2-5 från Wibron och Sofia Joelsson följde upp snabbt med 2-6. Emelie Wibron skjöt in sitt femte och matchens sista mål 19.18, vilket tog slutresultatet till 2-7.