Söndag
07 Apr 1 match

12-5 mot Endre

12 februari 2022 11:00

Det startade med ett underläge och slutade med stabil vinst när Endre IF ställde upp mot Team Thorengruppen. Fredagskvällens match slutade 12-5.

Första perioden i Thoren Arena inleddes med två mål från Endre innan Myra Aggestål kunde spräcka nollan för Thorengruppens räkning.

Mathilda Ekenlinde startade andra perioden genom att kvittera till 2-2. Endre satte ett ledningsmål igen men 6.32 kunde Amanda Delgado Johansson kvittera till 3-3. 7.22 tog TTG ledningen för första gången i matchen genom mål från Clara Forssén. Endre kvitterade 16.51 men under periodens sista minut kunde både Sofia Joelsson och Amanda Delgado Johansson göra varsitt mål, vilket tog ställningen till 6-4 inför sista.

När klockan stod på 1.47 gjorde Amanda Delgado Johansson 7-4, sitt tredje mål för matchen. Endre reducerade till 7-5, men efter det var det TTG som stod för showen. 7.38 gjorde Oona Kauppi 8-5, följt av varsitt mål från Moa Johansson och Emelie Wibron. Sofia Joelsson gjorde 11-5 och 14.42 satte Oona Kauppi matchens sista mål.

Matchen slutade därmed 12-5 och highlights från matchen går att se här.

Målskyttar TTG: Amanda Delgado Johansson 3, Oona Kauppi 2, Sofia Joelsson 2, Myra Aggestål, Emelie Wibron, Moa Johansson, Clara Forssén, Mathilda Ekenlinde

Team Thorengruppen Endre IF 12-5