19 Apr 1 match
27 Apr 1 match

Viktig vinst mot Mullsjö

27 februari 2022 12:30

Matchen borta mot Mullsjö blev en minst sagt spännande historia. En intensiv och tät drabbning slutade med tre viktiga poäng tillbaka hem till Umeå.

Team Thorengruppen kunde ta åt sig en inledande ledning i Nyhemshallen genom mål från Axel Hjälm 10.01 i första.

Nästa period svängde fort och inleddes med kvittering från Mullsjö. Hampus Öhgren såg till att TTG återfick ledningen igen tre minuter in. 6.15 kvitterade Mullsjö igen men 7.23 satte Mattias Ljunggren 2-3. 15.48 utökade Team Thoren ledningen genom ytterligare mål från Axel Hjälm.

Tredje innebar intensiv innebandy men inga mål förrän mot slutet. 19.24 reducerade Mullsjö men längre än så räckte det inte och TTG kunde fira när slutsignalen ljöd. Tre poäng åkte in på kontot, vilket innebär att det i nuläget bara är två poäng upp till en slutspelsplats.