Idag 1 match
21 Apr 1 match

Tre blytunga poäng mot Dalen

3 mars 2022 09:15

Den hetaste matchen Thoren Arena har skådat gick av stapeln igårkväll. Derby, publikrekord och dramatik. Som krona på verket krigade TTG sig till tre poäng.

Thoren Arena kokade när Team Thorengruppen tog emot IBK Dalen under onsdagen. Två klackar höll igång den fullsatta arenan hela matchen. Dalen tog ledningen tidigt och höll kvar den resterande tid av perioden.

I andra ökade dramatiken rejält när Marcus Berglund kvitterade 4.25. Arenan exploderade när Axel Hjälm redan 4.39 skjöt in ett ledningsmål åt Thorengruppen. 11.58 utökade Adam Lidgren ledningen till 3-1. Mot slutet av perioden fick Dalen in två mål, vilken tog ställningen till 3-3 inför sista perioden.

Halvvägs in i perioden kunde Dalen ta ledningen igen genom mål på straff. 13.03 kvitterade TG igen genom mål från Måns Höglin. Med en minut och tolv sekunder kvar av matchen satte Axel Hjälm dit 5-4. Erik Ställ stod för viktiga räddningar under slutminutens höga press och när slutsignalen ljöd kunde hemmalaget och publiken fira.