Idag 1 match
21 Apr 1 match

Kvartsfinal 2 slutade med vinst för Team Thorengruppen!

28 mars 2021 15:00

Det blev en spännande drabbning mellan Team Thorengruppen och Malmö när det var dags för den andra matchen i kvartsfinalserien. Efter förlängning och straffläggning kunde Team Thorengruppen ta hem segern.

Team Thorengruppen inledde matchen med ett mål från Louisa Turton men Malmö kvitterade bara sekunder senare. I andra perioden satte Sofia Joelsson 1-2 men med två ytterligare mål tog Malmö ledningen. 16.51 utjämnade Veera Kauppi till 3-3.

Under tredje perioden svängde resultatet snabbt. Med två mål från Oona Kauppi och mål på straff från Veera Kauppi stod det 3-6 tidigt i perioden. Malmö vände och gjorde också tre mål, vilket resulterade i 6-6 och förlängning.

Under förlängningen gjordes inga mål och matchen togs vidare till straffläggning. Efter intensiva och nervkittlande straffomgångar kunde Sofia Joelsson avgöra på första omgången sudden-straffar och Team Thorengruppen tog därmed hem segern med 6-7.

Målskyttar TTG: Oona Kauppi 2, Veera Kauppi 2, Sofia Joelsson 2, Louisa Turton.

Malmö - Team Thorengruppen 6-7 (Skott: 33-34)