Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Hemma
Fagerhult
FHIB
Borta
Thorengruppen
TTG

Herrarna mot Team Thorengruppen

24 oktober 2020 12:00
Omgång 3

"Gör vi en bra prestation så ska vi ta de första poängen!" Idag söndag är det äntligen match igen. Vi gästas av Umeålaget Team Thorengruppen, som likt oss är nykomlingar i SSL.


Tränare Johan Kihlblom har trimmat laget efter förlusten mot Falun, där vi spelar riktigt bra i 50 min men tappar sista tio.

Jadu Johan, två veckors uppehåll, kom det lägligt efter två förluster? -Det känns alltid lite snopet att gå på uppehåll efter några få matcher och jag hade gärna spelat snabbt inpå Falunmatchen, men med tanke på vår skadesituation har det varit nyttigt.

Hur ser det ut på skadefronten? -Det börjar ljusna. Vi får se om någon av våra skadade är spelklar till helgen, men alla har börjat träna i veckan.

Har ni tränat på något speciellt under uppehållet? -Vi har fortsatt gnugga på vårt spel och att få våra delar på plats. För vår del handlar det om att utvecklas under säsongen och vi håller oss till den plan vi lagt på förhand.

Vad måste vi se upp med mot Thorenguppen? -Thorengruppen är ett lurigt lag med en bred trupp och flera skickliga individualister. Det gäller att vi är påkopplade och noggranna för dem kommer att testa oss rejält.

Är det nu vi ska ta dom första poängen? -Gör vi en bra prestation och får till vårt kollektiva spel så ska vi ta de första poängen, det är absolut vårt mål med helgen.

Thorengruppen är ju inte helt nya i SSL samanhang. Har gjort en säsong förut (17/18) då en välbekant spelare i Tobias Haraldsson gjorde 20 matcher i Umeålaget. Att hålla koll på nu är Jonas Svahn som gjort 10 säsonger i SSL och spelat 77 landskamper så här långt. Värvades från Dalen till denna säsongen och kommer bidra med mycket tyngd och rutin.

Här kan du se matchen via nätet: