Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Salem
SAL

INFÖR SALEMS IF

2 mars 2019 11:42

Efter en lite snöplig sorti senast borta mot KAIS Mora, så väntar nu ett toppmöte hemma på Umeå Energi Arena Vind. Och för motståndet står ett formsvagt Salems IF som kommer till match med tre raka förlust i en annars väldigt väl genomförd säsong. -Salems IF är ett lurigt lag, vi måste upp i max-prestation för att ta en seger, säger Daniel Jernberg.


En jämn och tät serie är den norra serien detta året. Alla lag tycks slå varandra och kan samtidigt tappa poäng lite här och där.. Därför är det viktigt nu när det drar ihop sig med tre omgångar kvar att spela. Ett lurigt lag väntar

Dagens motståndare: Salems IF är ett lurigt lag som spelar på ett sätt som inga andra lag gör. Just detta gör att det ärvett lurigt lag att möta om man inte är på tå. Uppladdningen inför matchen har varit god och laget är heltaggat inför uppgiften. Det är nu serien skall avgöras och vi sticker inte under stol med att det är seriesegern vi vill åt. -Vi anser att vi har goda möjligheter att sopa hem detta. Nu handlar det om att visa karaktär och detta har vi massor utav i laget, konstaterar TTG-tränaren Daniel Jernberg.

Livesändning: https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9734