Söndag
11 Feb 2 matcher
Lördag
17 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Söndag
03 Mar 1 match
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Fredag
05 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Salem
SAL

INFÖR SALEMS IF

2 mars 2019 11:42

Efter en lite snöplig sorti senast borta mot KAIS Mora, så väntar nu ett toppmöte hemma på Umeå Energi Arena Vind. Och för motståndet står ett formsvagt Salems IF som kommer till match med tre raka förlust i en annars väldigt väl genomförd säsong. -Salems IF är ett lurigt lag, vi måste upp i max-prestation för att ta en seger, säger Daniel Jernberg.


En jämn och tät serie är den norra serien detta året. Alla lag tycks slå varandra och kan samtidigt tappa poäng lite här och där.. Därför är det viktigt nu när det drar ihop sig med tre omgångar kvar att spela. Ett lurigt lag väntar

Dagens motståndare: Salems IF är ett lurigt lag som spelar på ett sätt som inga andra lag gör. Just detta gör att det ärvett lurigt lag att möta om man inte är på tå. Uppladdningen inför matchen har varit god och laget är heltaggat inför uppgiften. Det är nu serien skall avgöras och vi sticker inte under stol med att det är seriesegern vi vill åt. -Vi anser att vi har goda möjligheter att sopa hem detta. Nu handlar det om att visa karaktär och detta har vi massor utav i laget, konstaterar TTG-tränaren Daniel Jernberg.

Livesändning: https://www.innebandyallsvenskan.tv/live/9734