Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Hemma
Thorengruppen
TTG
Borta
Tullinge
TUL

INFÖR FBI Tullinge

24 februari 2019 10:41

Med fem omgångar kvar av den norra serien så drar det ihop sig. när tabellfyran FBI Tullinge under söndagen besöker Umeå Energi Arena Vind. Säsongens tidigare möte i fleminghallen slutade med seger med 5-4 för TTG-herrarna efter sudden. Hemma kaptenen Victor Öberg är förberedd på en tuff match. -Senast vi mötes var jag imponerad av hur Tullinge spelade, och i den första perioden var vi ordentligt tillbaka tryckta. Men vi fick med oss två poäng, säger TTG-kapten Öberg.


Det är jämnt och tätt upp i toppen av årets norra serie. Vilket gör att med fem matcher kvar så är varje match och poäng oerhört viktig. Under söndagen kommer ett FBi Tullinge på besök. Ett lag som gör sin andra säsong i allsvenskan. Och det är ett lag som verkligen växt in i kostymen, härförda av poängmakarna Anton Andersin(22+17) och Dennis Forsgren(15+17). Laget kommer ifrån en start 7-1-seger mot Wibax Piteå och är med andra ord i gott slag om dagen.

I TTG-lägret är det positiva tongångar efter senaste seger mot Hudik/Björkberg med 6-3. Det enda frågetecknet inför matchen är Rasmus Andersson som är osäker till spel. I veckan har lag spelat ett genrep i form av en DM-match mot div 2-laget Clemensnäs IF, seger där med 26-3. En nöjd TTG-coach Daniel Jernberg säger följande: -Vi har kör på bra i veckan och alla tävlar vilket gör bådar gott inför avslutningen av seriespelet, avslutar Daniel Jernberg.