Lördag
13 Okt 1 match
Söndag
28 Okt 1 match
Lördag
03 Nov 1 match
Söndag
11 Nov 1 match
Torsdag
15 Nov 1 match
Lördag
17 Nov 1 match
Söndag
25 Nov 1 match
Lördag
15 Dec 1 match
Söndag
06 Jan 1 match
Lördag
12 Jan 1 match
Söndag
20 Jan 1 match
Söndag
27 Jan 1 match
Söndag
10 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Tisdag
26 Feb 1 match
Lördag
02 Mar 1 match
Lördag
09 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match

Om föreningen

Team ThorenGruppen är en idrottsförening i Umeå.

Föreningen har funnits sedan 2005 och det har mestadels handlat om innebandy. På senare år har föreningen expanderat rejält med en succéartad fotbollssatsning. I dagsläget finns det tre innebandylag och två fotbollslag under Team ThorenGruppens vingar.

Innebandyns herrlag återfinns i finrummet i SSL och gör nu sin andra säsong där.  Damlaget spelar fortsättningsvis Allsvenskan – landets näst högsta serie. De kvalade till SSL ifjol och fortsätter att sikta mot SSL även i i år. Dessutom finns samarbetslaget Umeå City IBK i Allsvenskan på herrsidan.

Inom fotbollen spelar Team TG FF:s herrlag för andra året i division I. Vi har även ett damlag i division I som satsar mot Elitettan.

Team ThorenGruppen SK/FF är en förening som strävar framåt och som vill skapa bra förutsättningar till spelarna att utvecklas både på- och utanför planen. Alla lag genomsyras också av ett konstruktivt tänk där vi alltid strävar att bjuda vår publik på det lilla extra. Det ska vara underhållande att se våra representationslag spela!

Framgången har varit stor för samtliga lag de senaste åren och vi ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda.