Onsdag
10 Jan 1 match
Söndag
14 Jan 1 match
Torsdag
18 Jan 1 match
Söndag
21 Jan 1 match
Lördag
27 Jan 1 match
Söndag
11 Feb 1 match
Onsdag
14 Feb 1 match
Söndag
18 Feb 1 match
Söndag
25 Feb 1 match
Tisdag
27 Feb 1 match
Lördag
03 Mar 1 match
Lördag
10 Mar 1 match
Lördag
17 Mar 1 match
Onsdag
21 Mar 1 match

Om föreningen

Team ThorenGruppen är en idrottsförening i Umeå.

Föreningen har funnits sedan 2005 och det har mestadels handlat om innebandy. På senare år har föreningen expanderat rejält med en succéartad fotbollssatsning. I dagsläget finns det tre innebandylag och två fotbollslag under Team ThorenGruppens vingar.

Innebandyns herrlag återfinns i finrummet i SSL och gör nu sin andra säsong där.  Damlaget spelar fortsättningsvis Allsvenskan – landets näst högsta serie. De kvalade till SSL ifjol och fortsätter att sikta mot SSL även i i år. Dessutom finns samarbetslaget Umeå City IBK i Allsvenskan på herrsidan.

Inom fotbollen spelar Team TG FF:s herrlag för andra året i division I. Vi har även ett damlag i division I som satsar mot Elitettan.

Team ThorenGruppen SK/FF är en förening som strävar framåt och som vill skapa bra förutsättningar till spelarna att utvecklas både på- och utanför planen. Alla lag genomsyras också av ett konstruktivt tänk där vi alltid strävar att bjuda vår publik på det lilla extra. Det ska vara underhållande att se våra representationslag spela!

Framgången har varit stor för samtliga lag de senaste åren och vi ser med spänning fram emot vad framtiden har att erbjuda.