19 Apr 1 match
27 Apr 1 match

Svängig julmatch mot Hagunda gav en poäng!

17 december 2018 13:04

En svängig historia avslutar 2018 års seriespel för Team ThorenGruppen SK. Det blir tillslut en poäng i mötet med Hagunda IF, detta efter att avgörande föll i förlängningsspelet och slutresultatet 7-8. Och delaktig i avgörandet var TTG-profilen Jakob Arvidsson med en assist(tre passningspoäng i matchen).

Det började trögt i matchen mot Hagunda IF, 0-2-underläge, och spelet hackde inledningsvis i den första perioden. Ett power play med fyra minuter kvar tog TTG-herrarna in i matchen. Och Johannes Övregård(3+1) kunde servera Adam Hansson öppet till 1-2.reducering. Övregård skulle INTE var färdig där.. Utan även han skulle vakna till på allvar efter reducering. Såväl 2-2, så även 3-2 kan Övregård trycka in. 3-2-målet kommer efter att Fredrik Hotlz(han skulle få sista ordet denna afton..) dragit på sig en femma för hårt spel.

Ledning med tre bollar

I den andra så inleds perioden med tre minuter i power play. Och 4-2-målet kommer också under utvisningstiden. Och än bättre skall det bli, för på ett frislag så kan Daniel Hernandez trycka in sitt första utav två för dagen, och ledning med 5-2. Allt frid och fröj och spelet såg där och då riktigt bra ut ur hemma ögon sett.

Jacke och Hagunda vänder i tredje MEN.. såg den glädje som varar länge.. För i den bästa perioden under matchen, så kommer målen ologist i fel kasse. Första 5-3 genom Charlie Hellström, och sedan serverar matchens förgrundsfigur till. Nämligen TTG-legenden med 214 seriematcher i den vita tröjan. Jacke serverar Daniel Wadberg, som enkelt kan trycka in 5-4. Och vi hade nerv i matchen igen. Hemmalaget och Jimmy Risberg skulle få sista ordet och 6-4 inför den tredje. I den tredje så kommer Jacke och Hagunda ut i samma stil som i matchinledningen. Hagunda kan också äta sig ikapp och även förbi till 6-7.

En poäng blir det tillslut efter att Daniel Hernandez kvitterat efter ett frislag till 7-7. I förlängning så får Jakob Arvidsson och gästerna sista ordet denna kväll, ett misslyckat avslut blir till en perfekt passning till Fredrik Holtz som istället för syndablock, blir Holtz matchhjälte för sitt Hagunda IF

Team ThorenGruppen SK-Hagunda IF 7-8 (3-2, 3-2, 1-3, 0-1) Målen: 0-1 03:05 Markus Åkerfelt(Fredrik Holtz), 0-2 10:32 Fredrik Hast (Markus Åkerfelt) PP, 1-2 17:11 Adam Hansson(Johannes Övregård) PP, 2-2 17:40 Johannes Övregård (Jimmy Risberg), 3-2 19:11 Johannes Övregård(Daniel Hernandez) PP, 4-2 22:15 Johannes Övregård(Daniel Hernandez) PP, 5-2 23:12 Daniel Hernandez(Patrik Hallberg), 5-3 32:50 Charlie Hellström(Christoffer Gustafsson), 5-4 34:35 Daniel Wadberg(Jakob Arvidsson), 6-4 36:17 Jimmy Risberg(Tobias Sikström), 6-5 40:47 Fredrik Hast(Jakob Arvidsson), 6-6 48:18 Kristian Adolfsson(Fredrik Holtz), 6-7 53:21 Alexander Johansson(Fredrik Hast), 7-7 56:19 Daniel Hernandez(Mathias Hagert) PP, 7-8 60:59 Fredrik Holtz(Jakob Arvidsson). Domare: Rickard Olsen & Tomas Edstrand. Publik: 461 på Umeå Energi Arena VIND.