27 Apr 1 match

Snöplig förlust för herrarna

22 februari 2021 08:30

Helsingborg väntade på bortaplan under söndagen.

Det blev en målrik historia mellan Helsingborg och gästande Team Thorengruppen den 21 februari. Det var Team Thoren som började mötet bäst, med 1-2 efter 20 spelade minuter och bortamål av Jonas Grahn och Hampus Öhgren. Period två skulle bjuda på lika många mål som i den första, men denna gång skulle hemmalaget göra två och TTG ett.

3-3 inför den sista perioden och det skulle göras inte mindre än nio mål. Två hemmamål, replik av Jim Johansson på straff, Daniel Hernandez på powerplay och slutligen av Hampus Öhgren till 5-6 för Team Thorengruppen. Vändningarna var dock inte slut där, två snabba hemmamål och nu var återigen Helsingborg i förarsätet med en 7-6 ledning. Mål av Marcus Berglund innebar 7-7 i spel sex mot fem och många trodde nog att matchen skulle gå till förlängning med knappa fyra minuter kvar. Dessvärre för bortalagets del skulle Helsingborg göra matchens sista mål och 8-7 skulle punktera matchen.

Målskyttar TTG: Hampus Öhgren 2, Jim Johansson 2, Jonas Grahn, Daniel Hernandez, Marcus Berglund.

Helsingborg - Team Thorengruppen 8-7 (Skott: 21-23)