07 Apr 1 match

Herrarna får fortsatt vänta på första segern

23 november 2020 08:00

Det skulle spelas två omgångar på mindre än en vecka för herrarna i SSL. Sirius väntade på bortaplan i Uppsala och ett Umeåderby skulle spelas mot IBK Dalen under söndagen.

Matchens första period mellan Sirius och Team Thorengruppen skulle bli bortalagets kanske bästa för säsongen hittills. Efter 20 spelade minuter skulle laget leda med 0-3 genom tre olika målskyttar - Måns Höglin, Marcus Berglund och Matteus Gavatin. Inte nog med det, efter halva matchen spelad skulle även Hampus Öhgrens åttonde mål för säsongen innebära 0-4 för gästerna. Dessvärre skulle den andra halvan av matchen bli jobbigare. Fem raka mål för Sirius innebar inte bara tappad ledning för Team Thorengruppen utan även en snöplig förlust 5-4.

Målskyttar TTG: Måns Höglin, Marcus Berglund och Matteus Gavatin, Hampus Öhgren.

Sirius - Team Thorengruppen 5-4 (Skott: 19-23)

Det skulle inte saknas tändning för TTG-spelarna under söndagens match mot Umeåkollegan IBK Dalen. Revansch från veckans match och dessutom ett derby stod på schemat. En jämn och underhållande första period innebar 2-2 med hemmalagets rightskyttar Tobias Bergfors och Daniel Hernandez som målskyttar. Den andra perioden skulle både bli stökigare och målfattigare för TTG:s del. Fem mål av IBK Dalen och sju utvisningar i perioden berättade om en rörig andra period. Då resultattavlan nu visande på 2-7 skulle TTG få det tufft även i den tredje perioden. En relativt tidig reducering av Michael Schiess skulle inte räcka, Dalen skulle göra tre nya mål och säkra kvällens 3-10 seger.

Målskyttar TTG: Tobias Bergfors, Daniel Hernandez, Michael Schiess.

Team Thorengruppen - IBK Dalen 3-10 (Skott: 29-29)