Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 2 matcher
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Tisdag
02 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Boric Svärd har laddat om för arenapremiär

10 december 2021 20:00

Sandra Boric Svärd har i veckan hunnit komma hem efter sitt livs första VM och VM-guld. Vi har ställt fyra snabba frågor till henne inför söndagens match. Den är inte bara den första efter uppehållet utan även den första matchen att spelas i Thoren Arena.


Hur har det varit att landa efter VM?

När man har varit borta ett tag så var det skönt att komma hem igen! Veckan har väl mest handlat om att komma in i rutiner igen, och sen blir det en extra morot när en ny fräsch arena väntar.

Hur kommer det bli att spela premiärmatchen i nya arenan?

Det ska bli super! Detta är något som både jag och många i laget har väntat på. Det är verkligen en superfin arena. Vi tränade där tidigare i veckan och kan säg redan nu att jag ser framemot alla hemmamatcher!

Falun som motstånd, hur ser du på det?

Falun har en bra trupp med många spetsspelare. De kanske inte fått den utdelning som de hade önskat sig nu i början av säsongen. Men jag tycker dock att de har växlat upp i slutet och har varit väldigt bra de senaste matcherna. Jag tror att det kommer bli en fartfylld och sevärd match.

Vad ska ni göra för att vinna?

Jag tror att det handlar mycket om att hitta tillbaka till vårt spelsystem och gameplan. Det var ett tag sen vi spelade ihop och många har spelat utifrån andra spelsystem den senaste månaden. Det såg bra ut på träningarna i veckan så jag har en bra magkänsla!