05 Apr 1 match
07 Apr 1 match

Herrarna stötte på tufft motstånd på hemmaplan

1 december 2020 08:00

Regerande mästarna IBF Falun skulle gästa Umeå Energi Arena på lördagen. Ett motstånd som efter förlust i omgången före suktade efter revansch.

Efter 1-3 i den första perioden skulle Team Thorengruppen fortfarande vara med i kampen om tre poäng på hemmaplan mot IBF Falun. Målet för TTG skulle göras av den tidigare Falunspelaren Jonas Svahn som inte hade gjort sitt sista för matchen. Den andra perioden skulle dessvärre för TTG:s del visa sig vara för tuff. Bortalaget med tre raka mål innebar 1-6 och en tuff uppförsbacke inför de avslutande 20 minutrarna.

Två bortamål till 1-8 gav en trygg ledning för bortalaget men åtta skott för hemmalaget skvallrade om flertalet TTG-chanser. Svahn skulle göra både sitt andra och tredje mål för matchen och en comebackande Jim Johansson skulle göra sitt första i TTG sedan säsongen 2013/2014. Reslutatet skrevs slutligen till 4-10.

Målskyttar TTG: Jonas Svahn 3, Jim Johansson.

Team Thorengruppen - IBF Falun 4-10 (Skott: 18-24)